INFO · 20 · 21 · 22 JULIOL 2023

 Els Concerts del Pinar són una aposta clara per dinamitzar i plenar d’oci i cultura l’entorn únic i privilegiat del Pinar, al Grau de Castelló. Durant 3 dies, més de 15 artistes ompliran el recinte de concerts de música, cultura i bon rotllo. 

Situat en la part nord del paratge (la més propera al camp de golf) el recinte tindrà la seua entrada per l’Avinguda dels Pins. La disposició de l’escenari i els serveis com la barra i els banys la podeu veure al plànol i podeu situar el recinte dins de l’entorn del Pinar. 

La programació per dia i les corresponents entrades no les llançarem fins d’ací a uns mesos. Els abonaments i les entrades de dia estaran a la venda online fins al dia 20/07. Després es poden comprar en taquilla a la pròpia porta del recinte.

Menors fins a 12 anys entren gratis, les mascotes són benvingudes i si tens 16 i 17 anys i vols vindre sense adults necessites portar amb tu la següent autorització signada.

 

Vols assabentar-te de tot?

Subscriu-te a nostra newsletter: Emplena el formulari de contacte i en “missatge” indica “newsletter” i et donarem d’alta a la nostra llista de notícies i ofertes exclusives via mail!

Si tens qualsevol dubte o qüestió sobre el festival estarem encantats d’ajudar-te, pots posar-te en contacte amb nosaltres reomplint el formulari de baix o directament enviant un correu a concertsdelpinar@gmail.com 

5 + 12 =